Regisztráció Elfelejtett jelszó BelépésHungarian - Hungary

KI AZ ÉS MILYEN EMBER SZEDLACSIK MIKLÓS

Közösségünk alapítójának, főelőadójának és vezetőjének Szedlacsik Miklósnak numerológiai elemzései és életrajza

Szedlacsik Miklós számmisztikai elemzéseit azért írtuk le neked, hogy a születési dátuma és a neve segítségével megmutassuk számodra a benne rejlő erő forrást, vagyis azt az egyedülálló senki másra sem jellemző különleges energiát, amivel Ő erre a Földre megérkeztett. Azért született meg, mert egy különleges feladata van. Ezt a feladatod csak akkor tudja betölteni ha ismered Őt és elfogadod a személyes energiáit.

Schilling Péter numerológus elemzései Szedlacsik Miklós számai alapján:

"SZEDLACSIK MIKLÓS FELADATA, HOGY VEZESSE AZOKAT AKIK KÖZT ÉL"

"Szedlacsik családnevének energiái"

"37 =>10 =>1
A családnév száma az 1-es."

"Olyan Ő, mint a parázs, ami bármelyik pillanatban kész lángra lobbantam egy egész erdőt. Tele van erővel, lendülettel és energiával, ami úgy hajtja Őt, mint egy láthatatlan motor, amit az egyéniségén keresztül tud a leginkább kifejezni. Gyakran úgy erezheti magára van utalva küldetésével, de valójában rengetegen követik Őt, úgy hogy talán nem is tud róla. Ötleteket, inspirációt és útmutatást várnak tőle, azok, akik körülötte élnek. A végső felelősség azonban mindig az Övé.
Figyel arra, hogy soha ne éljen vissza mások bizalmával, nem hajlamos céljai érdekében akár láthatatlanul is átgázolni másokon. Olyan Ő, akit lehetetlen eltántorítani belső elhatározásától. Teremtő erővel rendelkezik, képes bármit megvalósítani, amire igazán vágyik. Soha nem hagyja magát lefékezni, megállítani."

"Hogyan járul hozzá a földi küldetése a munkája sikeréhez?"

"27 =>9
A teljes születési dátum (küldetése) száma a 9-es.
17 =>8
A születési nap (munkája, foglakozása) száma a 8-as."

"Olyan hivatást választott magának, ahol lehetősége van megélni az egyéniségét. Nem szereti, ha mások mondják meg neki, hogy mit csináljon. Olyan munkaterület végez, ahol eredeti ötletekre, kezdeményező készségre és önállóságra van szüksége. Nagy mozgástérre van szüksége lelki és szellemi értelemben. Akkor van jó helyen, ha nagy rajta a felelősség, mert inspirálja Őt arra, hogy a legjobbat hoza ki magából. Szüksége van rá, hogy sikereit, eredményeit mások is elismerjék és ünnepeljenek, mint egy győztes hadvezért."

"Szedlacsik Miklós, a nevének energiája azt mutatja, hogy ambiciózus, igazán sikeres ember!"

"62 =>8
A teljes névszáma (személyisége) 8-as."

"Hatalmat, sikert, érvényesülést, szervezőképességet és emberies eszméket jelent ez a névszám. Mindezek Szedlacsik Miklósban benne vannak és mindemellett a képessége is megvan ahhoz, hogy pénzt és társadalmi pozíciót szerezzen magának. Szinte keresi a konfliktusokat, mert szeret megküzdeni az igazáért és a tulajdonáért. Rendeltetése az, hogy abból, ami neki jutott azoknak is adjon, akiknek kevesebb jutott. Vezető szerepet vállal jótékony célú, emberbaráti vagy vallási szervezetek valamelyikében. A pusztító, a  romboló erők nem szabadulhatnak el benne, mert követi a számára kijelölt utat. Kielégületlen vágyak nem emésztik a gazdagságért és a hatalomért, mert az útján van."

"Hogyan jelenik meg Szedlacsik Miklós egyénisége a munkában?"

"62 =>8
A teljes névszáma (személyisége) 8-as.
17 =>8
A születési nap (munkája, foglakozása) száma a 8-as."

"Szedlacsik Miklós olyan ember, akinek hatalmas ambíciói vannak, amiket sikerre kell vinnie. Anyagiak tekintetében mindig nagyvonalú. Olyan célokat tűzz maga elé, amik kihívást igényelnek és erőfeszítést kívánnak tőle. Bármit elérhet, mert nem elégedik meg morzsákkal, mert annál sokkal többre méltó.
Mivel felvállalja az EGYÉNISÉGÉT olyan tud lenni, mint egy szárnyaló rakéta
Szedlacsik Miklós nem hagyja, hogy mások, vagy az élete körülményei határozzák meg, hogyan éljen. Egyedül Ő felelős azért, hogy milyen életet él és ennek az életnek a megvalósításában az EGYÉNISÉGE felfedezése és korlátoktól mentes megélése a kulcs. Nincs féleleme, kétsége, vagy kifogáse, ami megállíthatna Őt, hogy bármit elérjen az életében, amire vágyik."

"Tudod milyen spirituális erőkkel született Szedlacsik Miklós?"

"A születési képletében a többször ismétlődő számok mutatják meg a spirituális erőit"

"1-esek miatt, a Teremtő erő Szedlacsik Miklós egyik erőssége
Egy potenciális erőforrás a benne rejlő teremtő erő. Számára elképesztően fontos, hogy az élete minden területén képes legyen önállóan megállni a helyét. (Ez az egyik legfontosabb lecke egy olyan korban, mikor az emberek többsége szeretné áthárítani a felelősséget másra, ahelyett, hogy a saját kezébe venné az élete irányítását.) Képes kiaknázni ezt az erőforrást az életében és ezáltal valódi teremtő erővel rendelkezik. A teremtő erő nem azt jelenti, hogy egy csettintésre, minden erőfeszítés nélkül történnek meg a dolgok az életében. A teremtés azt jelenti, hogy a gondolatait kitartó munkával és befektetett erővel képes valósággá változtatni. Ez az erő ott van a kezében és valóban használja is."

"7-esek miatt, a Megértés is Szedlacsik Miklós erőssége
Az életében különösen fontos szerepet tölt be a körülötte lévő dolgok működésének megértése. Fontos számára, hogy mélyére tudjon ásni mindennek, amivel kapcsolatba kerül az élete során. Meghatározó része az életének a spiritualitás, amit minden élő és létező dolog mögött felfedez, és ez segíti hozzá a mély megértéshez. Egyfajta objektív távolságból szemléli az életet és a vele történő eseményeket is. Élete folyamatos része az állandó keresés, melynek során választ akar találni az Őt érintő legfontosabb kérdésekre. Mindig az élet mélységét érintő kérdések foglalkoztatják, soha nem a felszínt kapirgálja, mert Őt az "óceán legmélyebb pontja" érdekli a legjobban. Gyakran fordulnak hozzá tanácsért, mivel a kisugárzásában benne van, hogy érzékenyen érinti a legkülönfélébb emberi problémák, amikre igyekszik mindig megfelelő megoldást találni. Mivel objektív tud maradni a problémákkal szemben, ezért mindig megfelelő tanácsot tud adni a hozzá fordulóknak."

"8-asok miatt, az Ambíció is Szedlacsik Miklós erőssége
Nagyon fontos területei az életének azok a célok, amik eléréséért megküzdhet. Mindig kell, hogy maga előtt lásson egy kihívást jelentő feladatot, aminek a megoldásán munkálkodhat. Soha nem elégszik meg kis célokkal, az Ő céljainak minimum elérhetetlennek kell lenniük ahhoz, hogy megmozgassanak benne valamit. A kitűzött céljai megvalósításáért képes minden szükséges erőt latba vetni. Kiválóan menedzseli önmagát és azokat az embereket is, akik segítenek neki a céljai elérésében. Jó üzleti és pénzügyi érzékkel rendelkezik és mindig megtalálja azokat a lehetőségeket, amik az álmai megvalósításához közelebb viszik. A céljai elérése jelentik számára a sikert, ezért képes minden akadályt elhárítani, ami az utjába kerül. Nagylelkű ember, az anyagi lehetőségeihez mérten mindig igyekszik másokat is jótékonyan segíteni. A céljait általában úgy tűzi ki, hogy azok egyben valami nála is magasabb eszme megvalósulását szolgálják."

"9-esek miatt, a Felelősség is Szedlacsik Miklós erőssége
Szedlacsik Miklós az emberi felelősség mintaképe. Olyan eszmék vezérlik az életét, amik emberek millióinak életét változtathatják meg örökre. Ő egy olyan idealista álmodozó, aki még képes feltétel nélkül hinni az emberek jóságában és fejlődési képességében. Egy magasztos idea vezérli az életét, ami részévé válik mindannak, amivel kapcsolatba kerül.Teljesen másfajta nézőpontból látja az élet dolgait, mint a legtöbb ember. Ő olyan, mint a helységek felett köröző sas, aki mindent egy magasabb szemszögből, összefüggéseiben lát meg. Mivel látja az összefüggéseket, ezért többnyire értelmetlennek lát az emberek közötti mindenfajta ellentétet is. Az emberek felé teljesített szolgálat az egyik alapeszméje az életének. Képes háttérbe szorítani a saját akaratát és egyéni érdekeit annak érdekében, hogy mások életén segíthessen. Ezt az erőt úgy tudja használni, hogy nem csak egyénileg segít, hanem tömegesen juttatja el segítséget az emberekhez, így csodákra képes."

"Mit mutat a spirituális bőség energia száma Szedlacsik Miklósnak?"

"17 =>8
A születési nap (munkája, foglakozása) száma a 8-as.
8+1 => 9
Ez a szám mutatja meg, hogy Szedlacsik Miklós ideális esetben milyen jellegű munkával tudja a legnagyobb bőséget magához vonzani."

"Szedlacsik Miklós mások szolgálatával teremheti meg a bőséget.
Azzal teremti a bőséget, hogy átvállal másoktól olyan terheket, aminek hordozása számukra már erőn felüli. Humánus ember, és mint ilyent, nem igazán érdekli a pénz. Amije van és amiből eltartja magát, az javarészt adomány szerű vagy nem várt forrásból érkezik. Nem igazán törekszik a meggazdagodásra, mivel gondolkodását messze leköti a világ problémáinak megoldása.
Feltétel nélkül szereti az embereket, ami arra ösztönözi, hogy ahol tud, ott segít. Ha több pénze van a kelleténél, akkor biztos, hogy adakozik, szétosztja a rászorulók között, ami boldogsággal tölti el. Ennek ellenére, mivel szolgálatait sok embernek juttatja el, anyagilag sem lesz soha semmiben hiánya."

Kiss Zoltán Zéro numerológus elemzése Szedlacsik Miklós számai alapján:
Kattints az alábbi linkre az elemzésért!

Szedlacsik Miklós 6 perces nomerológiai elemzése


Közösségünk alapítójának, főelőadójának és vezetőjének Szedlacsik Miklósnak életrajza alább olvasható!

A PPH (Hunor Trade Zrt.), továbbá a Nyílt Akadémia (Tanoda 2000 Kft.) alapítója és vezetője. Európa egyik legnagyobb tudású, illetve tapasztalatú mester-coacha, ismert személyiség és képesség fejlesztő szakember.
Szedlacsik Miklós úgy lett neves magyar tanító, kiváló előadó, illetve motiváló, hogy átlagemberként, hatalmas kitartással és lelkesedéssel érte el eredményeit, szerezte meg egyedülálló tapasztalatait és tudását.
1987-óta van tapasztalata az emberekkel való bánásmód területén. 1991-től szerzett tapasztalatot a csapatban együttműködés területén. 1993-tól rendelkezik tapasztalattal a cégvezetés, az ember és az élet működése, a személyiségfejlődés, a problémamegoldás, az emberek vezetése és oktatása területén.
Részt vett 14 cég, ebből több pénzintézet, a Problem Prevention Holding, illetve a Nyílt Akadémia és a Boldog élet társadalomfejlesztő program létrehozásában. Több pénzintézet vezetője volt. Az egyik pénzügyi terület piacvezető pénzintézetének is a vezetője volt, sőt, az ő vezetése alatt lett az a legnagyobb. Jelenleg is több szervezet vezetője.
Irányításával a négy különböző területen lettünk - eddig - piacvezetők.
Vezetésével, már többszázezer ember vett igénybe valamilyen életjobbító lehetőséget. Személyesen, eddig több tízezer ember fejlesztésében vett részt nagyon sikeresen.
Nincs még egy olyan ember Magyarországon, akinek a vezetésével négy különböző területen lett egy szervezet piacvezető.
1984 óta házas Budapesten él családjával. Kiegyensúlyozott boldog családi életet él, Ő nem egy olyan tanító, aki úgy akar az embereken segíteni, hogy az élete közben romokban hever. Csak olyan dolgokat tanít, amit használ is.
Szedlacsik Miklós sikereinek titka, nem a szerencse, hanem a hit és a meggyőződés.
Az egyik legfontosabb volt a számára és továbbra is az, hogy megtett és megtesz minden tőle telhetőt a személyiségének fejlesztéséért.
A lelki táplálék (személyisége fejlesztése) számára legalább olyan fontos, mint a testének táplálása. Ugyanúgy, mint ahogy test, a lélek táplálása is időbe és pénzbe kerül. Természetesen, ahogy nem sajnálja a testétől a tápanyagot, nem sajnálja a lelkétől sem.
Mindig olyan volt és most is olyan, hogyha eredményeket akart vagy akar elérni, rákoncentrál a feladatra és az "azért is megmutatom" akaratából, dacából erőt merítve, cselekedett, illetve cselekszik.
Természetesen mindig volt elég erős hite abban, hogy a pozitív céljait el fogja érni.
Szedlacsik Miklóst a vezetőnket, a Teremtője (Jó Istene) több különleges képességgel is megáldotta.
1. Az ember és az élet működésével kapcsolatban hall vagy olvas valamit, ahhoz hozzá kap részletes információt és tudást a Teremtőjétől (Jó Istenétől).
2. Képes az emberről és az életről szóló olyan információkat lefordítani a köznyelv számára, amelyeket mások tanítottak, de azok legtöbb ember számára érthetetlenek.
3. Képes – személyek esetében is - lelkileg visszamenni a múltba és előre menni a jövőbe
Nem igazán jellemző, hogy egy ennyire nagy tudással, képességekkel és tapasztalattal rendelkező üzletember, az egyének és a társadalom szellemi felemelkedésére tegye az életét.
Tudásával, emberek fejlesztésével, tapasztalataival, előadásaival, továbbá egyéb munkáival segíti az embereket, hogy sikeres és boldog személyekké váljanak, akik megtanulnak szeretetben élni és használni mindazt, ami bennük rejlik, ezáltal megvalósíthassák vágyaikat és szenvedéllyel követhessék céljaikat.
Céljai között szerepel, hogy a Nyílt Akadémia legyen a világon a legnagyobb tudásátadó szervezet, továbbá az, hogy akikhez eljutnak a tanításai, szeretetben, egészségesen és boldogan éljék az életüket.
Nem volt a múltban - sem ő, sem a hozzátartozói - KISZ-tag vagy párttag, illetve vezető beosztású. Nem örökölt se vagyont, se rangot. Nem vett részt a privatizációban sem. A saját eredményeinek köszönhet mindent. Ő az élő péda, hogy szerencse nélkül is bárki képes a nagy eredményekre és a sikerre. Az 1987 óta szerzett kivételes üzleti tapasztalat és hatalmas eredmények tették őt különleges tudású és képességű EMBERRÉ.
©2018 pph.hu
Szedlacsik Miklós