Regisztráció Elfelejtett jelszó BelépésHungarian - Hungary

EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDAL EGYSZERI REGISZTRÁCIÓS OLDALA

EGYEDÜLÁLLÓ KÖZÖSSÉG A BOLDOG ÉLET ÉS AZ ARANYKOR ELÉRÉSÉHEZ!
MOST KÉRJ - DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES - HOZZÁFÉRÉST A PPH, SZEDLACSIK MIKLÓS BOLDOGSÁG-SPECIALISTA MESTER-COACH, ÉS A NYÍLT AKADÉMIA KÖZÖS, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ, TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ WEBOLDALÁHOZ!

Coach képzés, Mester-coach képzés, Aranykorra felkészítés, Fényküldöttek, illetve Fénymunkások továbbképzése, egy helyen.
A weboldalunkon fellelhető információk segítenek az ember és életismeretben, az élethelyzetek helyes kezelésében, a problémák megoldásában, illetve megelőzésében, a célok megvalósításában, továbbá a coach hivatás és a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élet elérésében.
Alapításunk óta több ezer vállalkozásnak és többszázezer egyénnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak az életükben.

Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak információ küldés érdekében kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.
Ha esetleg nem lenél elégedett velünk, töröltetheted magadat a weboldalunkról, ekkor az adataidat töröljük.

ADATKEZELÉS       (Az adatkezelési szabályzatért kattints ide!)

Nyilatkozat:

  • Nyilatkozom, hogy az Adatkezelési szabályzat tartalmát megértettem.
  • "Nyilatkozom, hogy az adataim megadásával hozzájárulok a további információk email címemre elküldéséhez." (2001. évi CVIII, 2008. évi XLVIII, 2011. évi CXII. törvény)

A WEBOLDAL DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!

HA KITÖLTÖTTED AZ ADATOKAT, KATTINTS AZ ALÁBBI „Adatok elküldése” GOMBRA! EZT KÖVETŐEN KAPSZ EGY A WEBOLDALUNRA BELÉPÉSI ADATAIDAT TARTAMAZÓ EMAILT, AMIT KERESS MEG A LEVELEZŐ PROGRAMODBAN!
Információt tartalmazó email üzeneteket legalább 2 naponta küldünk.
Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a levelü(ei)nk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

HA MÉG NEM VAGY REGISZTÁLTUNK, A WEBOLDALUNK DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!

REGISZTRÁCIÓ (Ha még nem regisztráltál):

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ ajánló: Zsebő Norbert Géza

A * (csillaggal) jelölt mezők kitöltése kötelező!

http://nyiltakademia.hu/&vez=1176250

©2018 pph.hu
Szedlacsik Miklós